Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När jag hörde henne skrika

högt mitt namn förstod jag att det hade hänt
någonting allvarligt då jag utan att tveka
la benen mina på ryggen och började springa
så fort jag kan
Men när jag väl kom fram så stod det ett helt gäng
människor där
Människor som jag känner igen med en och annan
gammal vän
Och då jag frågade vad som hade hänt, så skrek de
alla bara samtidigt
Grattis på födelsedagen!!!
Snacka om att de alla bara måste ha blivit helt blåsta
då jag inte fyller år för en sen
I slutet av september någon gång
Men visst vart jag glad över hela tillställningen
då vi firade långt in på kvällen innan jag somnade in
i soffan istället för i sängen...

När jag hörde henne skrika!!!

Ken Cassel
14/4-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 155 gånger
Publicerad 2018-04-14 19:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel