Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens stämma


Hör mitt hjärtas rop
kom för att stanna

låt oss slippa skiljas




Fri vers (Fri form) av överlevaren VIP
Läst 252 gånger
Publicerad 2018-04-16 13:07



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Stark känsla i orden, som tar tag i hjärtat...
2018-04-21

  ULJO
Äkta kärlek går aldrig att splittra
2018-04-17

  Öknens Ros VIP
ingen vill bli lämnad.
2018-04-16

  Quasimodo
Ett berörande rop
2018-04-16

  Marita Ohlquist VIP
Berörande önskan om en livslång relation!
2018-04-16
  > Nästa text
< Föregående

överlevaren
överlevaren VIP