Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jesus har precis lämnat byggnaden

tillsammans med Mohammed då de två nu
ska flyga ut i öknen och meditera
Prata med gud gemensamt medan de gräshoppor
håller på att äta
Knapra på
Frågan är bara vad gud kommer att säga till dem
och hur det kommer att gå
Är det någonting som vi andra sen måste underkasta oss
och förstå då vi annars av gud kommer att för brås
Bli straffade för våran ohörsamhet då Jesus och
Mohammed tycker att vi inte får bete oss så
Då vi alla annars är otrogna hundar och kan lika bra förgås
Bli dödade...

Jesus har precis lämnat byggnaden!

Ken Cassel
14/4-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 195 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-04-14 20:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel