Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Texten är förstås inte en hel roman eller ens en utgiven historia, på förlag alltså. Bli inte gramse på Greta nu. De flesta människor har en eller annan skruv lös. Om du inte har koll på det, har du en del upplevelser kvar i livet.


Greta's upplevelser i tillvaron (1)



Greta har tvenne 'smartphones'. Den ena är oladdad och den andra laddas då den är urladdad. Ingen av dem går att ringa med eftersom de saknar internet. Men båda går att skriva på och har kamerafunktion. I affären sade jag till biträdet, har ni en smartphone med skrivfunktion och kamera, som det inte behöver vara internet på? Jo, men de hörde visst inte på, eftersom jag blev erbjuden just internet. Så jag tog en sådan. Men när den legat oladdad i asken och oanvänd... fast jag betalade plikttroget avgiften. Då bolaget märkte att det inte var någon trafik i telefonen, meddelade de att de inte kunde ta betalt för internet och jag behöll förstås telefonen. Men abonnemanget upphörde som genom ett trolleri redan efter fyra månader.




Prosa (Kortnovell) av lodjuret/seglare VIP
Läst 364 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-04-14 21:21



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
tack för en förnöjsam läsning! :D

2018-04-15
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP