Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klubben för inbördes beundran

 

 

innehar ej medlemskap

ers majonäs

ramlar ner i  löjets gap

med ståfräs

lyfter på hatten 

gör en enkel sorti

vad bryr ni er däri

 

 




Fri vers (Fri form) av Spik
Läst 239 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-04-14 22:21



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
Jag lämnade också den klubben för länge sen !
2018-04-15

  Fulbergarn
ännu en spik
2018-04-15

    ej medlem längre
Mitt i prick...
Huvudet på spiken...
Bra
2018-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Spik
Spik