Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Queen

Det var en dag då drottningen i egen hög person
tog sig ton mot sina undersåtar på flera än en
miljon människor då hon säger att hon vägrar
abdikera och ta av sig kronan från sin tron
En tuff drottning med andra ord
Och i och med det så föll hon i god jord av människorna
i sin omgivning så att hon fick fortsätta reagera
i några år till...

Queen!

Ken Cassel
14/4-20918




Fri vers av Ken Cassel
Läst 216 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-04-14 22:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel