Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett genombrott

är vad jag söker hos henne
Därför så försöker bryta mig igenom hennes tjocka mur
och försvar
Vill ju lära känna henne lite bättre då hon innerst inne
verkar vara hur god som helst
Näst intill helt underbar
Hur mysig som helst
Så om jag kommer igenom ytan på henne så hoppas jag
på att få svar varför hon verkar vara
så hemlig och sårbar
För vad som än har hänt ska jag hjälpa henne att börja
lysa upp i mörkret igen då jag vill bli
till hennes bästa vän

Så ett genombrott är vad jag behöver nu då jag kan se
i hennes ögon hur hennes hjärta blöder
Tycker ju synd om henne
Känner empati
Då jag vill hjälpa henne att sätta på ett plåster så att hon
åter kan börja vissla på en fin melodi
Lycklig och fri

Ja, så att hon kan finna sitt liv åter
Ja, så att hon slutar upp och grina då man gråter
Men då jag oavsett vad hon har gjort eller vad som
än har hänt henne, jag henne förlåter...

Ett genombrott!

Ken Cassel
14/4-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 150 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-04-14 23:11



Bookmark and Share


  filosofian
Åh så fint!
2018-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel