Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag undrar

Jag undrar
Om du sover
Just nu
Om du andas in
Samtidigt som jag
Kanske du suckar
Trött
Och gäspar
Sträcker på dig
I soffan
Och sjunker ner
Ännu lite
Djupare

Jag undrar
Är du lycklig
När du somnar
Nöjd med
Det liv du har
Eller saknar du
Liksom jag
Något eller någon
Som ger mening
Kraft och glädje
Som ger hopp
Till varje ny
Morgon




Fri vers (Fri form) av Leonina
Läst 210 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-04-14 23:40



Bookmark and Share


    Lars J
Vackra tankar om en längtan och undran.
2018-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Leonina