Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bokhandlarens visa


"det här är ingen handelsvara
det är inte tal om kommersiell materia
ingen utsugande betingelse
ingen Bonnie & Clyde i utstuderat pappersformat
ingen vilseledande guide till dumskallarnas sammansvärmning
ingen dollarförsedd vaggvisa
ingen nyckel till headset-dekorerade charlataner

detta är en investering
och så kommer berättelsen alltid att sluta
alltid!"




Fri vers av henke_r
Läst 395 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2018-04-14 23:41



Bookmark and Share


  i af apa
Ack den visan!
Låt mig sitta läsande
i bokskogen...
2018-04-17

  SatansSon
jag har just investerat i rimbauds samlade skrifter. känns tungt. ångrar mig.
2018-04-16

    Botox
Är det samvetet som talar?
2018-04-15

  Goraxy 89 Orion VIP
Man väljer vad man investerar på. Bokreklam i tv ser man inte mycket av. Virtualvärlden lockar blaserade spänningssökare !

Bra skrivet !!!
2018-04-15

  DavidM VIP
Jämförelserna som skissas fram i förhållande till litteraturen, de verkar precist och samtidigt underhållande. En annan slags mening med böckerna sätts i den fria luften. Gillar mycket.
2018-04-15

  Kungskobran VIP
Kommer osökt att tänka på , Bokhandlaren som slutade att bada.
Hans investeringar var dock inte så smarta.

Underfundig text med många bottnar,
litteraturen är och kommer alltid vara en investering för mänsklighten oavsett innehåll.


2018-04-15

    Sefarge VIP
Haa!
"Bokhandlarna visa"
Mumifierad i sin
egen sanning
Smartklokt
Skaldat!
;}

2018-04-15

    ej medlem längre
En vågad och hoppfull text i Leif GW Perssons tidsålder. Lyfter en penna mot höjden och säger: Je suis Charlie!
2018-04-15
  > Nästa text
< Föregående

henke_r
henke_r