Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ikväll och inatt

så ska vi ha det både trevligt och kul
Äta lite god mat och dansa lite granna med tjejerna
som är här och hälsar på över jul
Och där ingen av dem är riktigt ful
Full kanske, men inte ful
I vilket fall som helst så gäller det att passa på
att flörta lite granna med de i hopp
om lite tur
I hopp om att de vågar släppa lös sig själva lite
granna för stunden utanför sin annars
så strikt stängda bur
Sina principer om närhet mellan två
För då man frågar om en liten dans ger hon en inte
en enda chans då hon bara blir grinig och sur
Och då man undrar varför då och går istället till
Tv-rummet och tittar på Ben Hur
Eller hur...?!

Ikväll och inatt!

Ken Cassel
15/4-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 217 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-04-15 00:04



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Man får allt vara lite påhittig ibland när det inte går som man vill...:-))
2018-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel