Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Då smärta och njutning går hand i hand

 

Du är giftet

jag inte kan vara utan

men ändå inte kan leva med

då du fyller mitt väsen

med dina andetag

och kräver att

jag ska sluta andas

 

Berusningen är åtrå

och makten är allsmäktig

med ord och beröring

som tar sig, ända längst in

innanför min hud

djupt in

in dit, ingen annan alls 

någonsin når

 

 

Förföriskt frestande

lustfyllt givandes, tagandes

ALLT, precis allt

gränslöst, vilt och hungrigt 

så oändligt mycket mer

än jag någonsin önskat

eller ens vågat tänkas

vilja ha

 

 

Förtvivlat kvidande 

ber jag, att du ska gå

själen bönar om barmhärtighet

fast kroppen vill dig

mer än annat

då hjärta mitt redan är ditt

men du bara ler, 

och då vet jag

vad som väntar




Fri vers (Fri form) av Alysse VIP
Läst 346 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2018-04-15 00:18



Bookmark and Share


  Fem hjärtan VIP
Åtrå och längtan pulserar i din vackra dikt!
2018-04-20

  Lars Hedlin
Helt fantastiskt underbar..Gillar mycket :)
2018-04-20

  S.A.I. Steve Lando VIP
erotiskt sensuellt o välsvarvat
2018-04-20

    Peter Söderqvist
Dina texter hanterar den fysiska och synnerliga kärleken så att de smälter samman.
Det blir vackert.
2018-04-15

  Nils-Robert
När åtråns krafter är större än någonsin. Underbart diktat.
2018-04-15

  M:tin
Du är en mästare på att skriva om sånt här, mycket bra och berörande och lite djuriskt fast med kärlek ändå!!!!!!!
2018-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Alysse
Alysse VIP