Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så heter även detta planka!

Om man smiter in på en festplats gratis, så kallas även det att man plankar!
Står ordet planka för att det var hål i något staket av trä (Att en planka var lös)
, så att man kunde komma in gratis?




Bunden vers av Mim
Läst 140 gånger
Publicerad 2018-04-15 03:50



Bookmark and Share


  Den skrivande tysta
Bra fråga.
2018-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Mim