Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skogen

.... .

jag vill visa dig
skogen

... .... .... ...
......

de tidlösa
ytorna

.. .......
......

träden som
förklarar sig själva

...... ...
......... ... ......

som regn faller du
i mig faller regn som
du faller

... .... ...... ..
. ... ...... .... ...
.. ......

i oss
faller
regn
och

. ...
......
....
...

kroppen blir en böljande mossa

ögonen djupa tjärnar

....... .... .. ........ .....

...... ..... .......



.

tis
20
18
04
24

.




Fri vers av 87383 Karlsson
Läst 253 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-04-24 23:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

87383 Karlsson
87383 Karlsson