Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför skriver jag? nr 3

en del som sysslar med konst
gör det för att de vill imponera
på andra människor

för att få ligga
eller för att skaffa sig
kredd bland övriga konstnärer

jag förstår inte denna ”drivkraft”
jag skriver musik och poesi
för att jag måste för att inte bli galen
och ibland är det ganska njutbart också...




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-04-15 09:01



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Den som påstår att han inte vill bli stjärna ljuger.
Men jag gör det inte för att bli berömd. Det saknar jag förutsättningar att bli, eftersom omvärlden hatar mig.
2018-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP