Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Öl i balans

Hade för mycket nötter,
för lite öl.
Skaffade mig en öl till.
Det handlar om balans.
Att kunna gå nöjd därifrån.




Fri vers (Fri form) av Carl-Johan Bachofner
Läst 200 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-04-15 10:02



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Lagom är bäst?
:}
2018-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Carl-Johan Bachofner
Carl-Johan Bachofner