Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vi mår INTE bra!

 

VI mår inte bra!
VI MÅR inte bra!
VI MÅR INTE bra!

VI MÅR INTE BRA!

Vart vi går!
Vart vi lever!
Hur vi tänker!

VI MÅR INTE BRA!

Vi blir till narkomaner
Vi blir till alkoholister
Vi blir till självmordbenägna

För att vi INTE må BRA!

Vi blir hjärntvättat av staten mot våra vilja
Vi blir rasister tillkallat för att vi säger att vi inte må bra
Vi stängs från livet för att vi INTE MÅ BRA

HURRA; HURRA; HURRA må leva demokratin!

Hemlösa vandrar vi efter ett helt jobb liv
Utförsäkrat förblir vi efter ett helt jobb liv
Kriminaliseras och jagat av FK för att vi INTE MÅ BRA

HURRA; HURRA; HURRA må leva likavärde!

Sjuka barn nekas hjälp eller assistent
Handikappade människor nekas till personlig assistent
Äldre människor lever dör ensamma

Va bra! tycker politikerna

Många miljarder kronor per år i bistånd till andra länder
Hundratals miljoner kronor till de som kallas flyktingar
Och ännu mera många miljoner till de som är ICKE FLYKTINGARNA

Helt sjukt! må leva solidariteten men inte med egna medborgarna

Tiggande människor sitter på gatorna och tigger för sitt liv
Tiggande tv reklam om cancer, forskning etc,
Folket dör på väntan att få hjälp

Helt OKEJ tycker politikerna

Iskall trampar politikerna på medborgarnas rättigheter, demokrati
Iskall suger politikerna nedborrarnas blod och ges i bistånd, demokrati
Iskall slaktas medborgarna i sitt hem , demokrati

HURRA; HURRA; HURRA må leva SVERIGE!

Helt enkelt!
Sverige kommer aldrig må bra, diktaturen
Samhället kommer aldrig må bra med den sådana typ av politiken

EU; SVERIGE MÅR INTE BRA

Stoppa invasionen av de påstående flyktingarna
Stoppa många miljard flykt ur EU i bistånd till andra länder
Och den som blir extra kan gå till andra länder inget FEL på det

Vi mår alls inte bra

GE TILLBAKA medborgarna sina SKATTEPENGAR!
Sätt medborgarnas rätigheterna på första plats, hand
Och gör svenska medborgarna till VÄRDIGA!

Hurra! Hurra! Hurra!

Så länge EU diktaturen bestämmer över allt
Kommer ingen medborgare i hela EU att må bra
Inte bra, inte bra, inte bra!

Alltså vi mår inte bra

 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 351 gånger
Publicerad 2018-04-15 10:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP