Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Karlakarl


Pilske Nils
sådan bock han var

stångade sig fram
en karlakarl

ville gärna nosa
hos kvinnorna i Trosa




Fri vers (Fri form) av överlevaren VIP
Läst 255 gånger
Publicerad 2018-04-21 20:56



Bookmark and Share


  ULJO
Vilken liten jäk.........
2018-04-22

  Öknens Ros VIP
Sådan man han kan kvinnorna lägra, dock utan horn.
2018-04-22

  Quasimodo
Frejdigt och roligt för det strosa i Trosa!
2018-04-22

  Solstrale VIP
I anisktet blev han besynnerligt rosa? ... Sånt kan hända när man, i återvändsgränd ejkan vända... ;) inspirerade ... Kul ju! ;)
2018-04-22
  > Nästa text
< Föregående

överlevaren
överlevaren VIP