Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ur något större

Samhällets utvecklingshysteri
är den maniska sjukdomen
som smittar människan

Kan vi vägra, stanna upp och kliva av
det snurriga samhället

Vad skulle hjälparna då leva av




Övriga genrer av innakarin
Läst 182 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-04-15 15:15



Bookmark and Share


  Fulbergarn
ja skönt vore att hoppa av hela karusellen, hoppat av en del i alla fall
2018-04-16
  > Nästa text
< Föregående

innakarin
innakarin