Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Därför är vi troende

Om man vet
behöver man inte tro




Övriga genrer av innakarin
Läst 243 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-04-15 15:24



Bookmark and Share


  Fulbergarn
du tänker en del du
2018-04-16

  innakarin
Jag tänker;
hur kan man nånsin veta
Ett antal har varit borta från livet, någon minut, mindre eller mer, och många talar om ett ljus. Men sen. Hur kan man veta innan man dör på riktigt?
Mitt svar på frågan du ställde är:
Man vet aldrig medan man lever.
Kanske är vi redan döda....Ler















2018-04-16

  AKT VIP
Sant. Men frågan är, när vet man?
2018-04-15
  > Nästa text
< Föregående

innakarin
innakarin