Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Öppen för alla!

Vänskap är ju gratis!
Kostar i pengar ingenting!
Men KRÄVER egen ansats eller
någon egen sorts insats
för att ta plats!
Det är klart, det känner ju alla till...
Verkligen otroligt lätt att ta sig in...
Ja förstås ett gäller
att man verkligen vill!





Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-04-15 16:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt