Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BLANDA BLOD

 

Vidöppna sinnen

byggde broar

 

mellan lust och längtan

 

kroppar lekte heta

med ångande ord

 

allt osagt blev sagt

 

runor ristades

på oskrivna stenar

 

otydbara för andra

 

språkets barriär

stod hindrande

 

för oinbjudna

 

gnistrande stjärnor

lyfte himlens mörker

 

speglade sig i blodet

 

blandat mellan

själ och ande

 

när muren föll

 

 




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 345 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-04-17 18:21



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Det där speciella som finns mellan två människor och som ingen annan har med att göra...så tolkar jag din fina dikt...
2018-04-21

  Lars Hedlin
Gillas!
2018-04-20

  S.A.I. Steve Lando
hehe skönt snyggt o bra
2018-04-20

  Anya VIP
För oinbjudna... så träffande. Vackert om det vackraste möte.
2018-04-19

  ULJO
Så bra. Bokmärke
2018-04-18

    ej medlem längre
Precis så!
2018-04-17

  Feliaxel VIP
Fantastisk dikt
2018-04-17

    ej medlem längre
När passionen slår till.
2018-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP