Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Musans sång

Hattmakaren klär livets musa i flor.

Siluetten reflekteras i det polerade
spegelglaset.

Återger likt röntgen
musans dimensioner.

Enhörningen bär lyrikens sanningssvärd
och förmedlar oss den subtilt.

Hjälper oss att lägga svårigheterna
på den psykologiska komposten.

Omvandlas till att göra gott i sanningen.




Fri vers (Fri form) av Britt Gustavsson VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-04-15 17:19



Bookmark and Share


  AKT VIP
Intressanta ordlekar.
2018-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Britt Gustavsson
Britt Gustavsson VIP