Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MEDLEMSKAP MED MÅNGA PROFILER

Deras olika personligheter,
behöver många olika profiler
och "nicknames"
att gömma sig bakom,
för deras autentiska ego
skäms de att framträda med.

*
I vissa överseende fall
kan det röra sig om ren identitets-
problematik,
helt oförskyllt !
för det är nog inte lika lätt för alla,
veta vilken roll de ska spela
i denna värld.

Enklast är väl låta staten
forma individen,
som får de monster
staten förtjänar.




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 377 gånger
Publicerad 2018-04-15 18:36



Bookmark and Share


  AKT VIP
Ligger en del i det du skriver.
2018-04-15

    ej medlem längre
sicka as!
2018-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP