Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För många ord i vägen

Vi placerar många ord
De flesta mellan oss

Marken ligger stilla
Stenen väntar sällskap

Men vi kan inget se
för orden skymmer skogen
















Fri vers av innakarin
Läst 152 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-04-15 19:04



Bookmark and Share


  innakarin
Tack söta du
Ibland kan tystnad också läka
Ibland nästan mer än ord.
men om man låter orden komma från den drabbade....
2018-04-15

  Stisse
Klokt och fint skaldat. Ord kan skada och rispa och även läka och stärka oss.
2018-04-15
  > Nästa text
< Föregående

innakarin
innakarin