Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ur romanen I hundarnas timma (boksläpp i april 2018 på Viberg förlag)


Hennes livshistoria var absurd

"Gumman hette Ruth. Hennes livshistoria var absurd.
Jag hette Mathilda efter min farmor. Min livshistoria var som den var. Lite trist, lite sorglig, inte alltför intressant men nog absurd på sitt sätt. Jag hoppades att min farmor hade haft en bra historia.
”Men sidu, jag har alltid varit tokig!” garvade gumman.
Jag gillade inte uttrycket, alltså det om att vara tokig.
Hennes ansiktsuttryck var tokigt det med. Det skrämde mig inte."

Utdrag ur romanen I hundarnas timma. Boksläpp i april på Viberg förlag.




Prosa (Roman) av Mia Bergenheim
Läst 398 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-04-15 20:03



Bookmark and Share


  AKT VIP
Spännande! Lycka till!
2018-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Mia Bergenheim
Mia Bergenheim