Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förändring

Nog är det lätt att se den

...om den är värd det?

Det får tiden utvisa.




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 341 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-06-06 10:33



Bookmark and Share


  Nils-Robert
Klokt sagt

2018-06-17

  Larz Gustafsson VIP
"Only time can write a song that's really, really real" (Richard Hell &The Void-Oids)

Fast riktigt så är det inte...
2018-06-06

    Ken Cassel
Förändringen kommer oavsett om den är värd det eller inte, Sångfågel
Det gäller väl bara att vara förberedd på det värsta så att man inte blir allt för besviken när det händer

Allt gott till dig

Ken
2018-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP