Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad är livet

Vad är livet
inte strid
inte tid
inte frid


Spår i sanden
en väg att gå
något att lita på
ett mål att nå




Bunden vers (Rim) av Annaemi VIP
Läst 368 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-04-17 09:33



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
jo precis så är det.
2018-04-17

  Fulbergarn
Ja enkelt och bra uttryckt
2018-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP