Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tack!


orkar bara litet
i kväll
men vad?
jo, jag vet!

tända ljus
brygga te

tänka på mina vuxna barn
var och en för sig
i sin miljö

minnas dem tillsammans
som de var när de var små

mitt hjärta sväller
av vänlig värma
minnen väcks

sagostunder
frågor och underfundigheter
skratt och annan ljuvlighet

-

att nattvagga och byta blöjor
föräldramöten och studentfester är avklarade
gläder mig -
att bara ha mig själv att klä på
det passar mig bra, idag

-

från min hjärterot
ut i nattens dunkla djup
viskar jag:
Tack!







Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 634 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2018-04-15 21:53



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Tycker om!
2018-04-20

  Feliaxel VIP
Fantastisk dikt
2018-04-17

  ULJO
Fint om att bara vara tacksam
2018-04-17

  KattenKin VIP
Vacker tacksamhet till livet.
2018-04-17

    Elisabeth Nilsson VIP
Varje tid har sin sorg och glädje. Och är värd att tacka för. Minnen, en gåva att bära.
2018-04-16

    Dan Myrbeck
Fina minnen är
ovärderliga!
2018-04-16

    ej medlem längre
Förtrollande underbara ord!
2018-04-16

  Marita Ohlquist VIP
Moderskärleken var och är, men ibland är det skönt med egentid!
2018-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP