Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en sam


ensam är samma en
ensam är inte barnet i sin sten
inte stenen i sin sand

sanden är mjukt vågad i sitt hav
havet brusar i den själ som inget jag har
men som känner lyckan komma och gå

om i Karibien eller Sverige
samma sammetsblåa vågor
slår vårt samvete

saga
myt
och rit

is och ökenvärme
blommor
stjärnor







Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 609 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-04-15 22:27



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Jätte bra framtonat!
2018-04-20

  KattenKin VIP
Vacker poesi.
2018-04-17

  Anya VIP
Ensamheten är komplex. Tycker du fångar den fint här. Tänker att allt egentligen är ensamt...solen fast den har alla planeterna och massor med solsystem och galaxer. Sandkornet på sandstranden fast den ligger med miljontals andra sandkorn.

Jaa din text får mig att börja tänka. Tack.
2018-04-16

    ej medlem längre
Orden går rätt in i hjärtat - berör starkt!
2018-04-16

  Kungskobran VIP
Vad jag än befinner mig så kommer de eviga frågorna upp.
2018-04-16

  aol
Djuplodande och så berörande skaldat.
2018-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP