Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vaka

Det är sent,
och klockan har
redan somnat.
Jag skriver en rad,
och ytterligare en
för att fylla hålet i
natten med ljus.




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 316 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-04-16 00:19



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Klockan är symbol för det inrutade.
Men ordet kommer bara så där.
2018-04-21

  AKT VIP
Väl formulerade rader om vitsen att fylla det mörka i tillvaron med något positivt.
2018-04-16

  Solstrale VIP
Detta ät att vakna, att ge orden som ännu icke är en egen sfär!
2018-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP