Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Istället för Polis Polis....

Förkyld förkyld Potatisgris!




Bunden vers av Mim
Läst 135 gånger
Publicerad 2018-04-16 06:24



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag har inga problem med polismakten.
En del tycks ha det.
Det beror på att man har problem med auktoriteter överhuvudtaget.
Själv stöder jag polismakten och anser att den borde utrustas med större befogenheter, som polisen i USA.
2018-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Mim