Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inget ska vara dig givet, Allt ska vara dig givet -


Ur. Enbent häst -



Genom







Någon mjölkar Gryningen.






Fri vers (Modernistisk dikt) av J-M
Läst 412 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-04-16 07:24



Bookmark and Share


    Peter Söderqvist
Fantastisk dikt att återvända till.
Den väcker tankar jag inte tidigare tänkt.
2018-04-17

  morgonstjärna VIP
hm enbent häst? jo utan den andra halvan blir den enbent .
gryningen nalkas...

2018-04-17

  Nanna X
intressant




tomrum
2018-04-16
  > Nästa text
< Föregående

J-M
J-M