Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingenting

Om inte ditt hjärta
Vill jag ingenting
Om inte din kärlek
Känner jag ingenting
Om inte din omfamning
Hoppas jag ingenting
Om inte morgondagen
Existerar ingenting




Övriga genrer av AnanasJessica
Läst 159 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-04-16 08:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AnanasJessica
AnanasJessica