Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VIS AV SKADAN

jag läser inte provokatörerna

har ingen lust att läsa posörerna

jag sväljer inte betet på någons krok

att vara vis av skadan är att bli klok

 

LARZ GUSTAFSSON 16/4 2018

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 216 gånger
Publicerad 2018-04-16 08:49



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Sådana är inte värda någon uppmärksamhet!
2018-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP