Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag tänker på sambandet mellan Nycklar, eftersom en del av ordet finns i ordet Nyckfullhet! Samtidigt vill jag förstå Nyckfullhetens natur! Dess natur lämnar många frågor! Kanske några svar! De nyckfulla istället för Les Miserables!


Nyckelfullt!

Vad är nyckfullt?
Att i ena stunden bete sig på ett annat sätt, än i utgångsläget.
Kanske detta är som nycklar för många personer?
Att inte komma i kontakt med sig själv, och många människor känner dem som ; "De nyckfulla"!
Hurdå nycklar för sig själv?
De inbillar sig att detta nyckfulla är vilka de är!
Agerar de i grupp, eller ensamma?
Är de majoritet eller minoritet?




Bunden vers av Mim
Läst 294 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-04-16 09:00



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Är de kameleonter?
Opportunister?
Kappvindare?
Vindflöjlar?
Eller helt enkelt bara impulsiva?
2018-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Mim