Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Traditionen med Flaskpost!

Tänk dig att du plockar upp en flaska ur vattnet!
Det ska vara en genomskinlig flaska! (Hur vanliga är de nuförtiden)
Så att man ser den papperslapp, som man tror är ett meddelande till den som plockar upp flaskan, som är inuti flaskan!
Men istället bereds mottagaren en känsla av förvåning!
Varför?
Jo, för att det är inget meddelande däruti!
Vad är det istället?
En tom flaska?
Nej, inte riktigt!
En penna, en pappersbit!
(Kommer inte ihåg, om det var bläck eller blyerts som tålde vatten bäst)
Om det är bläck, innehåller flaskan en penna, och en tom pappersbit, som mottagaren kan påbörja traditionen med Flaskpost!
Om det är Blyerts, innehåller flaskan även ett suddigummi!




Bunden vers av Mim
Läst 155 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-04-16 09:07



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"Message In A Bottle" (The Police)

En container med plastleksaker föll av en båt utanför Alaska. Trettio år senare dyker en av plastankorna upp vid Skottlands västkust (!) På samma sätt finns det folk som funnit flaskpost avsänd från fjärran land och för mycket längesedan. Det där fascinerar mig.

Det optimala borde ju vara en plastflaska. Kanske inte PET. Dem ska man ju panta...
2018-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Mim