Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Anledningar till att inte tänka illa om någon!

Är stoppet som vissa människor har, att bara per praxis inte tänka illa om andra människor- en anledning att inte tänka illa om andra?
Jag tänker ibland, (Fast jag vet att det är omöjligt)
att om en människa eller människor som man tänker illa om, visste vad man tänkte (tankeläsare från deras håll), så skulle man inte tänka illa om någon!




Bunden vers av Mim
Läst 238 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-04-16 09:18



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"Reasons To Be Cheerful, Part Three".

Vi kommer aldrig undan de onda tankarna. Som Luther sade är det en sak att låta en fågel flyga över huvudet och en annan att låta den bygga bo där.

Men impulserna kommer. Lyckligtvis följer man dem oftast inte. I så fall skulle många av oss ha varit inspärrade vid det här laget.
2018-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Mim