Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En strimma ljus

en strimma ljus
vid horisonten

går solen
upp eller ner?

tidens riktning
känns plötsligt oklar

kväll blir eftermiddag
blir förmiddag blir morgon

ljuset
försvinner igen




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 268 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-04-16 12:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP