Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets goda


En smakrik kväll
med havets läckerheter
njutningsfull stämning

ett underbart sällskap
en riktig gentleman
charmar min kvinnlighet

efterrätt intas hemma
egenkomponerad delikatess erbjuds
som uppskattas gillande




Fri vers (Fri form) av överlevaren VIP
Läst 267 gånger
Publicerad 2018-04-17 18:26



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
En speciellt trevlig kväll...härligt...
2018-04-21

    ej medlem längre
Smakrik text med efterrätt åt sinne där tanke flyr

Tack
2018-04-18

  ULJO
Så underbart
2018-04-18

  Solstrale VIP
Fulländning!
2018-04-18

  Quasimodo
En skön och smakrik kväll hela vägen!
2018-04-17

  Nils-Robert
Vilken fullträff till middagsbjudning.
2018-04-17

  Öknens Ros VIP
en perfekt kväll.
2018-04-17

    ej medlem längre
Låter som en trevlig tillställning
2018-04-17
  > Nästa text
< Föregående

överlevaren
överlevaren VIP