Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MYNDIGHETERNA VET MER OM DIG ÄN DU SJÄLV VET (TROR DOM)

Den falska demokratin förnekar sig ständigt i sken av olika dataskydd och säkerhetskontroller,som omfattas av ca : 50 paragrafer,varav paragraf 26 är tillägnad den enskilde medborgaren för insyn och kontroll över personuppgifter.

Men den mest seriösa "Säkerhets och integritetsskyddsnämnden" lämnar dock inte ut uppgifter ( om ) hemliga tvångsmedel använts mot någon,eller om polismyndighet och Säkerhetspolis behandlat uppgifter på ett lagstridigt och odemokratiskt sätt,eftersom de oftast är hemliga.

Detta låter kluvet eftersom den enskildes begäran inte respekteras.

När staten vet mer än du själv vet om dig,undrar du ju naturligtvis vad det är dom vet som du inte vet och om det överensstämmer med det du själv vet.

Staten måste mygla för att klara sig,
och behöver människor de kan lasta
av sig på.

Tydligen lever Sverige i ett Kafkaland.




www.sakint.se











Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 234 gånger
Publicerad 2018-04-16 15:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP