Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tuffa tag


Jag vill slita
av dig skjortan
riva med naglarna
över din bringa

släppa ut lustar

älska på stolen
kyssa din hals
bita i örat
ta dig hårt

ivrig av kåthet

jag ovanpå köksbordet
benen på dig
när du kommer
långt inuti mig

åh vad skönt




Fri vers (Fri form) av överlevaren VIP
Läst 409 gånger
Publicerad 2018-04-16 15:45



Bookmark and Share


  Gin83
Oerhört rakt på
Verkligen vilt längtansfull
Passionerat skildrat
Mycket bra
2018-06-11

  ResenärGenomLivet VIP
Hett och ivrigt...
2018-04-21

  Quasimodo
Här var det hett och tuffa tag och lusten öppen i kåthet
2018-04-16

    ej medlem längre
Hett
2018-04-16

  Nils-Robert
En lustans dikt.
2018-04-16

    Dan Myrbeck
Härliga vårkänslor
i kvadrat!
2018-04-16
  > Nästa text
< Föregående

överlevaren
överlevaren VIP