Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt som beskriver alla de kalla vinterkvällar och nätter som mynnar från en förkrossad ungdomssjäl.


SVART

I mina svarta jeans har jag upplevt allt en man kan tänkas göra.
Jag har till och med gått i fem kilometer igenom vind som bara var ute efter att förgöra.

I mina svarta jeans har jag skrattat mer än vad en människa kan förstå.
Jag har till och med aktat mig för auktoriteter, sprungit och gjort så simpla saker som att bara gå.




Fri vers (Fri form) av Tim Lukic
Läst 176 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-04-16 16:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tim Lukic
Tim Lukic