Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En hyllning till Whitney Houston


Om morgondagen vore jordens undergång

då jag stod där vid fronten och kämpade
så skulle mina allra sista tankar och andetag gå till dig
eftersom jag älskar dig
Då jag skulle tänka på alla de fina stunder som vi har
haft tillsammans
Våra fina äventyr som har etsats sig fast i mitt minne
Något som ingen kan ta ifrån mig
Ja, det är vad jag skulle tänka på i denna sista
ödesdigra timme...

Om morgondagen vore!

Ken Cassel
16/4-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 218 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-04-16 17:02



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Det är ändå bra att inte veta tycker jag...
2018-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel