Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nu när man börjar kunna höra fågelkvitter repriserar jag min vers om en stackars ornitolog som tvingas göra sig av med två fåglar.


Inget val

En förkyld ornitolog från Bläsa

fick en stor kråka i sin näsa

och så en tupp i halsen

och hade inget val se´n

utan måste både hosta och fräsa!




Bunden vers (Limerick) av limerick
Läst 355 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-04-16 17:24



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Ja, så kan det gå
när inte haspen
är i avsett läge.
2018-04-18

  Viksten
Fina krumbukter
2018-04-17

  Gunnel Eriksson VIP
Uppskattar hur din limerick
belyser dubbeltydigheterna. Bra!
2018-04-17

  walborg
Härliga bilder - ler!
2018-04-16

  Marita Ohlquist VIP
Bra limerick som passar utmärkt i vårförkylningarnas tider!
2018-04-16
  > Nästa text
< Föregående

limerick
limerick

Mina favoriter
Hålla truten-limerick