Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett evigt rinnande hopp

Så trött
så liten
i världen
så stor

Så glad
så yster
i hjärtat
så litet

det klappar
ett slag
det fortsätter
ett tag

Men utan
att drömma
om livet
så slitet

(Så slutet
är början
och slutet)




Fri vers (Fri form) av Bengt H VIP
Läst 339 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-04-16 18:42



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Rytmisk melodisk och starkt i alla sin lysande enkelhet!
2018-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Bengt H
Bengt H VIP