Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I ljumskarnas möte

 

I ljumskarnas mörker

gömmer sig hemligheter

går upphetsningen sig vilse

viskar ensamheten till ro

torrlagd är droppens vandring

förevigad i blodets puls

i drömmen är vi komna

du och jag

närvarande

i tid och i rum

i ljumskarnas möte.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-04-16 19:14



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Härligt möte i en skön vrå!
2018-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP