Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårtårar

vår
tår
sår
du läker snabbt när du väl börjat lille vän
sår
tår
vår
det finns framtid, tro på mig
och sedan
tro på mig igen




Fri vers av reminiscenser
Läst 240 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-04-16 20:09



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
hjärtekramar till dig
vårtårar faller över rutan
men soltårar torkar

2018-04-23
  > Nästa text
< Föregående

reminiscenser
reminiscenser