Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spegeln och sjön

Skillnaden
Mellan
Honom
Och Dig
Är som den
Mellan
en spegel
Och en sjö

I båda
ser jag
En reflektion
Av mig själv
Men spegeln
Är platt
Och sjön
Är djup

Spegeln
Kan krossas
Och
rispa mig
Sjön
dra mig ner
Och
Dränka mig





Fri vers (Fri form) av Leonina
Läst 229 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-04-16 23:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leonina