Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag skulle älska

jag skulle älska om du älskade mig
returnera mina brev

jag skulle älska om du älskade
mina händer

jag skulle önska att saker vore annorlunda

jag skulle älska om du skulle vilja rädda mig
som jag räddar dig




Fri vers av Nerdissta
Läst 297 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-04-16 21:49



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Oj så vackert vemodsmättat!
2018-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Nerdissta
Nerdissta