Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ingen rök ut än eld? Men här rök det utan gnista!!


Herr och fru krokodil

Fru krokodil

Nu ska ni få höra
Vad mitt öra fick ihöra
När jag träffade en vän
Från tiden längesen..
Ja han berättade för mig och sa
att min man å ja
Hade helt ändrat stil
Å numera gick på krokodil
Ja det var rikrig illa
De hade kapa benet på Camilla
Fast ja blev nog lite gla
att min käre man å jag
Trotts femtio år å sleten
Fortfarande e på tapeten
Att det talas i var stuga
E beröm som heter duga
Sen vad de sa var inte så noga
Men att var på tals ändå till Karlskoga? ??




Bunden vers (Rim) av Missmilla
Läst 231 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-04-16 22:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Missmilla
Missmilla